Tuincoaching

Soms is het helemaal niet nodig om een compleet nieuw ontwerp of beplantingsplan te maken en de tuin helemaal om te gooien. In de gevallen waarbij u over de tuin als geheel wel tevreden bent, maar over een klein deel hiervan niet, kan tuincoaching een uitkomst bieden.

Coaching betekent begeleiding en kan van alles inhouden. Waar een voetbalcoach u leert voetballen en een gewichtscoach u kan helpen afvallen, helpt een tuincoach u in de tuin.
Wat deze begeleiding betekent, kan per situatie verschillen. Misschien heeft u een plek in de tuin, die niet helemaal naar uw zin is? Of bent u wel graag in de tuin bezig, maar heeft u geen groene vingers? Wij kunnen u hierbij helpen.

Samen met u lopen we een rondje door uw tuin om te kijken, hoe uw vragen kunnen worden beantwoord en uw probleem kan worden opgelost. We geven advies, waarna u zelf beslissingen kunt nemen en vernieuwingen in uw tuin kunt aanbrengen. Dit kunnen suggesties zijn over het verplaatsen of vervangen van planten om een betere compositie te krijgen, maar het kan bijvoorbeeld ook begeleiding zijn bij het snoeien van planten.

Wilt u weten, wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

/